Hospice Beukenrode

het hospice voor de regio westland, Hoek van Holland en Midden Delfland

HOE WERKT DE ZORGVERLENING

De twee coördinatoren, Winnie Pesch (rechts) en Patricia Bakker, staan centraal in Hospice Beukenrode. Zij hebben de dagelijkse leiding en zijn het eerste aanspreekpunt voor gasten, familie, vrijwilligers en professionele hulpverleners.

De bewoners krijgen in Hospice Beukenrode dezelfde zorg als die ze thuis zouden ontvangen. De eigen huisarts neemt dus in principe de medische zorg voor de rekening. Als dat om praktische redenen niet mogelijk is zorgen de coördinatoren in overleg met de huisarts en de gast voor een goede oplossing.

Gasten kunnen gebruik maken van de volledig geïntegreerde en gesloten zuurstofinstallatie indien de arts dat voorschrijft.

Overdag en ’s nachts krijgen de gasten verpleegkundige zorg van medewerkers van thuiszorgorganisatie Careyn. Als gasten daaraan behoefte hebben, kunnen zij binnen Hospice Beukenrode een beroep doen op hun eigen geestelijk verzorgende, fysiotherapeut, kapper en anderen. Ook wij kunnen dit voor onze gasten regelen.

Tussen zeven uur ’s morgens en elf uur ’s avonds kunnen de gasten van het hospice op een van de zestig vrijwilligers die zich aan Hospice Beukenrode hebben verbonden een beroep doen.

Hospice Beukenrode
Dijkweg 47
2671 GA Naaldwijk

Laatste Nieuws

Het laatste nieuws over Hospice Beukenrode kunt u hier lezen.