Hospice Beukenrode

het hospice voor de regio westland, Hoek van Holland en Midden Delfland

HOE ZIET HOSPICE BEUKENRODE ER UIT

In Beukenrode kunnen vier gasten tegelijk worden ontvangen. Op de vier hoeken van de begane grond van het pand bevindt zich een ruime gastenkamer met een volledig aangepaste badkamer en een eigen terras.

De 4 gastenkamers beschikken over een eigen telefoon, koelkast, televisie, alsmede WiFi.

Gasten kunnen spullen die hen dierbaar zijn, van huis meenemen en op die manier hun kamer een eigen gezicht geven.

Op de begane grond bevinden zich een woonkamer en een volledig ingerichte keuken voor algemeen gebruik.

Familieleden kunnen zich, als daar behoefte aan is, terugtrekken in de familiekamer op de eerste etage. Daar bevinden zich ook de werkkamer voor de coördinatoren, de kamer voor de verpleegkundigen en de huisartsen en de vrijwilligerskamer.

Hospice Beukenrode
Dijkweg 47